Аким Х

Професионалниот скејтер Аким Х. ни го раскажува својот ден: „Се будам во 6 часот наутро и појадувам за да ставам малку тежина. Пијам Herbalife24 Prepare и си правам убав Herbalife шејк, а потоа излегувам и едноставно возам скирол со сета сила… Потоа чувствувам наплив на адреналин, како сè да ми работи.“