Ледвил трка на 160 км.

Herbalife 24 спонзорира 10 ултра-спортисти што го почнаа еден од најтешките ултра-маратони: трката Ледвил на 160 км. на висинска разлика од речиси 5.000 метри и 30 часа за да се заврши. Слушнете ги тркачите кои раскажуваат за психичката и физичката подготовка потребна за еден таков физички подвиг.